Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/07/126707/azerembassy.se/public_html/wp-content/themes/fanwood/library/functions/core.php on line 32 Det bästa webbhotellet har bra prestanda

Det bästa webbhotellet har bra prestanda

Många webbhotell skriver att dem är det bästa webbhotellet och utnämnda av massor av texter och så vidare. Men ofta är detta mätt på ett vinklat sätt, där prestandan inte utgör större delen av testet. Det är mycket viktigt att det webbhotell du väljer har en bra prestanda. Vid sidan om att webbhotellet bör vara stabilt är prestandan den viktigaste faktorn när du ska välja webbhotell. Ett webbhotells prestanda påverkar framför allt transaktionshastigheten och responstiden på dina sajter.

Transaktionshastigheten är den tid det tar för dina besökare att ladda ner din hemsida i sin webbläsare. Om prestandan på ditt webbhotell är dålig kommer transaktionshastigheten att vara långsam vilket innebär att dina hemsidor kommer att laddas långsamt i din besökares webbläsare. Tyvärr är det ingen som gillar sega hemsidor som laddas långsamt. Även om besökaren står ut med att ladda ner din startsida kommer det att gå lika segt varje gång besökaren klickar sig runt på din sajt. Naturligtvis kommer besökaren ganska snart lämna din hemsida och kommer aldrig att återvända även om han eller hon gillade innehållet på din sajt. Det här är inget som du vill vara med om.

Responstiden är den tid det tar för besökaren att nå din hemsida. Om din hemsida har en dålig responstid innebär det att det tar lång tid innan besökaren når din hemsida efter att ha skrivit in din webbadress i sin webbläsare eller klickat på en länk i Google. Med lång tid menar vi kanske 3-10 sekunder. Det kanske inte låter mycket, men det är en evighet på nätet. Många avbryter sina försök att nå en hemsida redan efter 2-3 sekunder och efter 5 sekunder är det näsan ingen som vill vänta längre. De vet instinktivt att om det är svårt att nå hemsidan kommer den också att vara seg, och såna hemsidor vill folk helst vara utan. Var därför noggran när du väljer webbhotell.

Post Comment