Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/07/126707/azerembassy.se/public_html/wp-content/themes/fanwood/library/functions/core.php on line 32 Körkortsfrågor – hur fungerar de?

Körkortsfrågor – hur fungerar de?

Körkortsfrågor är något som blivit populärt under de senaste åren – då vi spenderar alltmer tid framför datorer och på internet är det bara naturligt att vi även försöker använda nätet till nytta och inte bara nöjde. Och här fyller körkortsfrågor ett väldigt tomrum – å ena sidan har vi ungdomar som vill ta körkort, men som inte är särskilt tålmodiga och många är dessutom skoltrötta, å andra sidan har vi en lång radda trafikregler och inte alltför rolig körkortsteori som måste läsas in. Körkortsfrågor gör att det blir roligare att lära sig körkortsteori.

Hur fungerar då körkortsfrågor? Jo, först måste du hitta en bra sajt – vårt val är definitivt Körkort.se som är den största tjänsten för körkortsfrågor i Sverige. Därefter är det bara att skapa ett konto, logga in och köra igång.

Den stora skillnaden med att plugga med hjälp av körkortsfrågor kontra ”vanliga” teoriböcker är att du sköter allt på nätet, allt är interaktivt. Upplägget är också annorlunda – istället för att läsa om trafikregler så svarar du på frågor och ser riktiga trafiksituationer. Frågorna är uppdelade på ett smart sätt, så att du kan plugga på frågor ur olika kategorier.

Du kan även plugga på så kallade kunskapsprov, det vill säga prov som hålls under precis samma regler som det riktiga teoriprovet. Detta gör att du får in bra provvana – du kommer inte drabbas av tidspress eller panik över att klockan tickar när du väl sitter där och ska skriva ditt riktiga prov! Sedan finns även möjligheten att skapa prov som bygger på körkortsfrågor du tidigare svarat fel på – också detta en bra funktion för att täppa igen de missar i kunskaperna man kanske har.

Allt som allt fungerar alltså körkortsfrågor väldigt smidigt – särskilt för internetgenerationen!

One Comment

  1. Azer
    Azer 27/10/2012 at 10:58 . Reply

    How did you do it to get redirected from MFA of AR? You should contact Azerbaijan embassy to solve this issue

Post Comment