Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/07/126707/azerembassy.se/public_html/wp-content/themes/fanwood/library/functions/core.php on line 32 Lövräfsning i Stockholm – vill du ha hjälp?

Lövräfsning i Stockholm – vill du ha hjälp?

Bild på startsidan av webbplatsen

Ett återkommande fenomen varje år är dessa vackra fina träd med en palett av olika gula och röda nyanser. Dessa fina löv som sedan börjar falla och snart finns de överallt. Det är nu många husägare suckar och drar sig för att kratta. Men det finns hjälp att få.

Anlita ett företag som kommer hem till dig och fixar undan löven. Du har rätt att få skattereduceringen RUT när du köper hushållsnära tjänster och varför då inte passa på att leja bort lövkrattningen för en billig peng?

Då slipper du själv göra jobbet och löven försvinner. Du slipper oroa dig för att gräsmattan blir förstört till våren och trädgården ser prydlig och snygg ut. Slutresultatet blir att DU slipper göra det.

I Stockholm finns det många olika företag som innehar denna tjänst och det bra att jämföra sinsemellan vilket företag som är prismässigt och kvalitetsmässigt bäst. Man ska noga kolla upp när avtalet görs om vad fakturan innefattar för du som kund betalar bara arbetskostnaden som får dras av med RUT-avdraget. Kunden är den som ska vara i focus när det gäller att köpa en tjänst och trevligt bemötande kan vara avgörande för företaget att få en tjänst såld.

Så om du vill slippa att bråka med löven i höst och ha energi kvart till annat ska du anlita en firma som krattar bort löven.

Post Comment