Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/07/126707/azerembassy.se/public_html/wp-content/themes/fanwood/library/functions/core.php on line 32 Tandvårdsgruppen i Malmö har ny webbplats

Tandvårdsgruppen i Malmö har ny webbplats

Bild på tandvårdsgruppen st göran i Malmö

En tandläkarmottagning jag funderat på att gå till är Tandvårdsgruppen S:t Göran i Malmö. Via Google hittade jag deras webbplats www.tandvardsgruppenstgoran.se som verkar vara helt ny? Stilren med en massa information om tandblekning, tandregleringTandimplantat och mer. Sen får man ett glatt leende från hela personalen som rullar i en så kallad slider på webbplatsen (se bild över). Mycket trevligt om jag får säga det själv. På kartan som visas över Malmö på webbplatsen har de lyckats få in en exakt position var de befinner sig. Och jag som bor i Malmö vet vad detta ligger då det endast är 10 minuters gångväg från där jag bor.

Nu över till mitt problem. Som jag nämnde så hittade jag deras webbplats via en sökning på Google. Det var faktiskt för att jag sökte på tandblekning då jag vill ha vitare tänder. Jag har länge funderat på att göra en blekning själv, men har nu förstått att det blir bättre om en professionell tandläkare gör det åt mig. Det kostar mer, men resultatet blir förhoppningsvis bättre. Jag har dock inte bestämt mig för vilken tandläkarmottagning jag ska välja i Malmö, det finns ju en del. Och priset är nog olika hos alla mottagningar. Så jag får ta mig lite tid till att ringa upp flera kliniker och se vilken jag kan få bäst pris hos. För hos mig har det alltid varit plånboken som styrt vad jag ska välja för produkt/tjänst.

Denna bloggposten skrev jag främst för att jag ville framhäva deras nya webbplats. Den är verkligen snygg och lever upp till 2013 års webbdesign. Dock verkar den inte riktigt vara klar då jag ser att det finns två flaggor, en för engelska och en för danska. Dessa går inte att klicka på, men förhoppningsvis går det om några dagar.

Post Comment